maanantai 9. kesäkuuta 2014

Rovaniemen keikkaTämän kyltin löysin viikonloppuna Rovniemen Tiinuskasta ja olihan se vain pakko ostaa. Tuntui, että koko kyltti huusi minulle "Osta minut!". Kyltti sopii kotiimme aivan mainiosti, sillä onhan se meidän perheen Nelli-koira sellainen pieni ilopilleri, joka päivittäin ilahduttaa pelkällä olemassaolollaan.


Eilen illalla tulimmekin äidin kanssa kotia Rovaniemeltä. Totesimme molemmat, etteivät nämä Rovaniemi-viikonloput mitään helppoja ole. Ajomatkaa on se seitsemän tuntia yhteen suntaan ja muutenkin aina tunteet pinnassa. Olemme ehtineet keskustella monesta eri asiasta, joista arjessa ei aina tule puhuttua. Toisaalta sekin on aina väliin tarpeen. Kävimme tietysti tapaamassa myös äidin siskoa ja mummon haudalla. Piristääksemme mieliämme avattiin perjantai-iltana tämän kesän terassikausi (niin kuin muka kävisimme useasti terrassilla, hehe). Sekä perjantaina että lauantaina oli tosi lämmmin ja ihana sää, kun eilinen taas oli hyvin sateinen pohjoisessa. Suurinpiirtein Tervolaan asti satoi enemmän tai vähemmän kaatamalla vettä kotiapäin ajaessamme eilen.
Tänään on sitten arki taas koittanut. Aamupäivä meni ruohoa leikatessani ja sain valmiiksi juuri ennen kuin alkoi satamaan vettä ja loppupäivä onkin sitten ollut enemmän tai vähemmän sateinen. Jääkaappi häämötti keittiössä aika tyhjän näköisenä, joten ei siinä ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähteä kauppaan ruokaostoksille ja sen jälkeen sitten kukkaostoksille mummin kanssa.  Ruoanlaiton jälkeen ilta onkin mennyt rauhallisin merkein ja huomista suunnitellessa. Jos on hyvä ilma niin in maalaus-projekti luvassa, mutta sataessa siivousta. Tämä ilta meneekin virkkuutyön parissa. Hyvää alkanutta viikkoa vain kaikille! MatildaEi kommentteja:

Lähetä kommentti