perjantai 24. toukokuuta 2013

Skolavslutning

Så kom den dagen jag inte väntade på, nämligen skolavslutningen. Att säga hejdå och glad sommar till alla kändes konstigt, att inte se alla människor varje dag igen, några kanse aldrig mer. Men förhoppningsvis kommer jag att se någon i sommar och ifall jag fortsätter i höst ser jag ju många från klassen igen.

Det känns som om skolåret rusat förbi i en väldig fart. Det känns som om vi började just. Jag funderade här om dagen vilka de första människorna jag pratade med på skolan var, vad jag tänkte och funderade på, vad det första intrycket av klasskompisarna var. Det känns som om det var igår. Ändå har det hunnit hända så mycket sedan dess.

Jag är så otroligt glad och tacksam för läsåret som gått. Jag har lärt mig massor med nya saker och insett mycket. Förut har drömmen om att få jobba med hantverk på något sätt varit ogripbar, men nu känns det mera konkret. Hantverket ligger nu på mitt ansvar och det är upp till mig om jag vill fortsätta eller inte. Chansen att jag plötsligt skulle utesluta hantverket ur mitt liv finns inte på min världskarta, det är en så stor och viktig del av mitt liv. Under läsårets lopp har jag även fått chansen att lära känna många nya, fina människor. Som vi skrattat och haft oss. Mot- och medgångar och funderingar om hantverk och annat har vi försökt lösa, mängder av skärsår och blåsor har vi fått och antagligen förbrukat ännu mera plåster. Nämnas kan att alla har kvar sina fingrar och tår. Alla fikastunder vi haft. Som jag kommer att sakna alla klasskamrater och skolan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti