torstai 28. helmikuuta 2013

Äntligen!

Äntligen känner jag mig piggare och mer taggad än på länge för att ta itu med allt som borde ha gjorts för länge sedan. Förra veckan hade vi sportlov och min familj åkte på solsemester till Teneriffa. Det gjorde susen; jag fick sova ut all trötthet och sömnbrist, ta det bara lugnt och inte behöva tänka på hushålls- och skolarbeten och dylikt. Det behövdes verklligen! Innan dess var jag väldigt trött och hängig, hade ingen större ork till någonting, men nu är det annorlunda.

Men bloggen har jag orkat i alla fall fundera på. Och fått en liten förändring tillstånd också. Det kan ännu hända att det kommer upp nya bilder eller att gamla bilder byter plats osv. Får se. Det nya namnet kan ni se här ovanför, alltså; "Kreativa fingrar - En hantverkstuderandes funderingar.-". Fokus kommer att ligga på hantverk, fotografering och träning, men det kan även förekomma en del annat som inte har någonting med de tre ovannämnda kategorierna att göra. Förhoppningsvis kommer jag iom detta att igen börja uppdatera lite oftare.

Det var det för idag. Ska ta och packa skolväskan för morgondagen samt fixa några andra småsaker ännu ikväll. Sedan är jag nöjd för idag.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti